Cepli Dosya Basımı (Sunum Dosyası Basımı)

5 Mayıs 2015 Genel

Cepli Dosya Basımı (Sunum Dosyası Basımı)

Sunum Dosyası ve Cepli Dosya

Sunum dosyası krumsal yapı için çok önem arzeden bir üründür. Adından da anlaşıldığı gibi bir sunum yapmak için önemli bir gereçtir. Bir sunum esnasında dosyaların, evrakların vs... elde düzensiz bir şekilde sunulmasındansa güzel bir sunum dosyası ile düzenli bir şekilde sunulması arasında çok fark vardır. Düzensiz bir sunum emeğinizi hiç edebiliecekken, düzenli bir sunum çok güzel sonuçlar doğurabilir. Karşınızdaki kişiyi nekadar ciddiye aldığınızı, işinize ne kadardeğer verdiğinizi ve sizin nekadar kurumsal bir yapıya sahip olduğunuzun göstergesidir.

Sunum dosyaları birçok malzemeden üretilebiilir. Bu malzemeler karton, mukavva, sunni veya thermo deri gibi malzemeler olabilir. İçindeki kısımlar cepli, lastikli ve kıskaçlı olabilir. İşinize göre işlev yüklenebilir.

Sunum dosyalarının kartondan ve cepli olarak üretilenine cepli dosya denilir. Günümüzde ençok kullanılan modeli de budur. Cepli dosyalar maliyet açısından uygun ve hemen her sektöre hitap edebilir.

Sunum dosyaları ve cepli dosyalar kullanım şekli olarak, fiyat teklifi sunumlarında, bir dilekçe beyanında, önemli ve resmi bir evrak taşımada, bir belgeyi imzaya sunma aşamasında, föylerden oluşan bir katalog sunumunda, bir rapor ve proje sunumunda, bir diploma veya sertifika tesliminde kullanılırlar.

Fikri Ala Ajans ve Matbaacılık birçok firmaya ve kuruma sunum dosyası ve cepli dosya üretmiştir. Yaptığı sunum dosyası ve cepli dosya örneklerini görmek için tasarımlar sayfasında cepli dosya ve sunum dosyası başlığından görebilirisiniz.


sunum dosyası , cepli dosya

Son Yazılar

Karton Çanta Tasarımı ve Baskı

Firma Olarak Hala Karton Çantanız Yok mu? Karton çanta, bir taşla iki kuş misali iki hedefe ulaşman...

Katalog Baskı Ankara

Bir Kataloğunuz Var mı? Katalog, her türlü ürün grubu ve her türlü ticari hizmet için olmazsa olm...

Ambalaj Tasarımı ve Etiket

Rakiplerinizin hızla çoğaldığı mecralarda ön plana çıkabilmenin tek yolu, kalite ve uygunluk olduğu ...

Kişiye Özel Promosyon

Kişiye Özel Promosyon Ürünleri Gelişen teknoloji sayesinde günümüzde düşüncelerimizin hayata geçi...

Giriş