Promosyon Bloknot Basımı

5 Mayıs 2015 Genel

Promosyon Bloknot Basımı

Promosyon Bloknot Basımı

Promosyon bloknot iyi bir promosyon ürünüdür. Pratik ve kullanışlıdır. Maliyet açısından uygun ve işlevsel bir üründür. Promosyon bloknot yılbaşı promosyonu olarak, fuar promosyonu olarak, seminer, kongre, ve toplantı promosyonu olarak kullanılır. Basın kiti olarak bir cepli dosya içinde kalemle birlikte de kullanılabilir.

Promosyon bloknot basımı, reklam barındıran bir üründür. Kapak ve iç sayfalarına istediğiniz bilgileri, reklamları ve mesajları bastırabilirisiniz. Kapakta şirket fotoğrafından, Hizmet anlatımına kadar herşeyi bastırabilirsiniz. İç kağıtlarını kareli, çizgili, boş ve militmetrik kağıt olarak bastırabilirsiniz. "Eğer bir Promosyon bloknot bastırmak istiyorsanız, yapacaklarınızın sınırı yoktur". İstediğiniz her şeyi gerçekleştirebilirsiniz.

Promosyon bloknot üretim şekline göre değişikler gösterebilir. Karton kapaklı ve üstten spiralli ürettirebildiğiniz gibi kapaksız ve sırttan tutkallı da ürettirebilirsiniz. Sayfalarına perfore (cırt-cırt) yaptırabilirsiniz. Üstten spiral yaptırıp yukarı doğru açılır bir bloknot yaptırabileceğiniz gibi bir defter gibi sol kenardan da spiral yaptırabilirisiniz.

Fikri Ala Ajans ve Matbaacılık, resmi kurumlardan, organizasyon firmalarına, inşaat firmalarından, sanayi firmalarına, mühendislik ofislerinden, proje ofislerine kadar birçok firmaya hizmet vermiştir. Fikri Ala Ajans ve Matbaacılığın yaptığı bloknot ürünlerini görmek için tasarımlar sayfasından promosyon bloknot başlığına bakabilirisiniz.


bloknot basımı , ankara bloknot , promosyon bloknot

Son Yazılar

Karton Çanta Tasarımı ve Baskı

Firma Olarak Hala Karton Çantanız Yok mu? Karton çanta, bir taşla iki kuş misali iki hedefe ulaşman...

Katalog Baskı Ankara

Bir Kataloğunuz Var mı? Katalog, her türlü ürün grubu ve her türlü ticari hizmet için olmazsa olm...

Ambalaj Tasarımı ve Etiket

Rakiplerinizin hızla çoğaldığı mecralarda ön plana çıkabilmenin tek yolu, kalite ve uygunluk olduğu ...

Kişiye Özel Promosyon

Kişiye Özel Promosyon Ürünleri Gelişen teknoloji sayesinde günümüzde düşüncelerimizin hayata geçi...

Giriş