Promosyon Defter Basımı

5 Mayıs 2015 Genel

Promosyon Defter Basımı

Promosyon Defter Basımı (Spiralli Defter Basımı)

Promosyon defter, özellikle yılbaşı için en iyi promosyon ürünlerden birisidir. Yılbaşı dışında, fuarlarda dağıtmak için, yeni reklam yada hizmet tanıtımı için, kongreler, toplantılar, çalıştaylar ve seminerlerde dağıtmak için en iyi promosyon ürünüdür. Promosyon defter yılbaşı için ajandanın yerini almıştır. Defter artık ajandadan daha çok tercih edilen bir üründür. Kullanıcalar için daha pratik bir üründür. Defterin dağıtıcı yani promosyon amaçlı dağıtan firma için avantajlarından birisi de tarih kısıtlaması olmadığı için bu yıl dağıttığı ürünlerden elinde olanları bir dahaki yıl dağıtma şansı vardır. Ama ajanda için aynı şey geçerli değildir bu yıl dağıtmak zorundasındır. Bir de defterde zaman kısıtlaması olmadığı için promosyon defteri daha fazla yaptırma şansınız olur. Daha fazla yaptırmak ise birim fiyatta ajantaj sahibi olmak demektir. Örneğin 500 adet defter yaptırmakla 1.000 adet defter yaptırmak arasında birim fiyat için %30 fiyat farkı vardır.

Promsoyon defter reklam açısından bir katalogdan farksızdır. Kapakları iyi bir reklam alanıdır. Kapak içleri yine reklam için kullanışlıdır. İç sayfaların hepsinde logonuz ve iletişim bilginiz yer alır. İç sayfalar dışında aralara reklam sayfaları ekletebilirsiniz. kısacası kendi içinde bir kataloğun görevini yaptırabilirsiniz.

Promosyon defter için en kullanışlı biçim ise spiralli defter olanıdır. Spiralli defter daha esnek ve rahattır. boyut olarak da A4 boyutundan A6 boyutuna kadar yapılabilir. En çok kullanılan boyutları ise A4 ve 17x24 cm olan boylarıdır. Kapak olarak en gösterişli duranı ve en beğenileni mukavva sıvamalı defterdir. Mukavva defter sert kapak olan defterlere denir. Daha dayanıklı ve kullanışlıdır.

Promosyon defter ihtiyaçlarınızı yine direk üreticiden temin etmeniz sizin için avantajlıdır. Fikri Ala Ajans ve Matbaacılık spiral ünitesi olan bir tesistir. Yüz adetten milyon adetlere kadar üretim yapabilecek kapasiteye sahiptir. Seviye Dersanelerinden, Sosyal Güvenlik Kurumu'na, Coca-cola'dan Nuhun Ankara makarnası firmasına kadar çok ciddi firmaların defter tasarımlarını üretimlerini yapmaktayız.


Püsküllü

Son Yazılar

Karton Çanta Tasarımı ve Baskı

Firma Olarak Hala Karton Çantanız Yok mu? Karton çanta, bir taşla iki kuş misali iki hedefe ulaşman...

Katalog Baskı Ankara

Bir Kataloğunuz Var mı? Katalog, her türlü ürün grubu ve her türlü ticari hizmet için olmazsa olm...

Ambalaj Tasarımı ve Etiket

Rakiplerinizin hızla çoğaldığı mecralarda ön plana çıkabilmenin tek yolu, kalite ve uygunluk olduğu ...

Kişiye Özel Promosyon

Kişiye Özel Promosyon Ürünleri Gelişen teknoloji sayesinde günümüzde düşüncelerimizin hayata geçi...

Giriş