Promosyon Takvim Basımı

5 Mayıs 2015 Genel

Promosyon Takvim Basımı

TAKVİM BASIMI (Gemici Takvim Basımı, Takoz Takvim Basımı, Poster Takvim Basımı, Üçgen Masa Takvimi Basımı)


Yılbaşı promosyonunun en bilinen promosyonlarından olan promosyon takvim basımı, teknolojinin ilerlemesine rağmen basılı olarak kullanılan ve cazibesini yitirmeyen bir üründür. Firmalar ve kurumlar çok ciddi sayılarda promosyon takvim dağıtmaktadır. Promosyon takvimler kullanım alanlarına göre ikiye ayrılır, çeşidine göre dörde ayrılır.

1. Masa Takvimleri
2. Duvar Takvimleri

Masa Takvimleri

Üçgen masa takvimi, masalarda her yılın aylarını gün gün gösteren bazen bir yüzü takvim diğer yüzü reklam olarak da kullanılabilen çok sayıda yapılan ve beğenilen bir takvim türüdür. Kullanılan malzemeye ve boyutlarına göre çeşitlilik gösteren şık bir reklam ürünüdür.

Duvar Takvimleri

Gemici Takvim Basımı, takvim kullanımının en ticari boyutur. En çok Dağıtılan duvar takvimi çeşitidir. Gemici takvim ismini gemicilerden alır. Gemicilerin aylar süren deniz seferlerinde kullandıkları 3 ayı aynı anda gösteren bir takvim olduğu için ismi gemici takvim olarak kalmıştır. Gemici Takvim bir ayna ve 3 adet sakaldan oluşur. Ayna dediğimiz yer takvimin reklam kısmını oluşturur. Sakal dediğimiz yer ise ayları ve haftaları gösteren kısmıdır. Gemici Takvim spiralli olarak üretilir. Bunun sebebi de 3 ay ayrı ayrı yırtılabilmesi içindir. Gemici Takvim Modellerimizi görmek için lütfen tıklayınız.

Takoz Takvim Basımı, geleneksel takvim kullanımının en ticari boyutur. Evlerde en çok kullanılan duvar takvimi çeşitidir. Takoz takvimde her gün için bir yaprak bulunur. Her güne özel bilgilerin bulunduğu çok amaçlı bir takvim çeşitidir. Bu takvimin ayna kısmı çok geniştir. Bu sayede reklam kısmıda daha kullanışlıdır. Takoz Takvim Modellerimizi görmek için lütfen tıklayınız.

Poster Takvim Basımı, Tanıtım amaçlı kullanılan ve daha çok reklam ayrıntısı vermek için kullanılan duvar takvimi çeşitidir. Ayların sayfalara dağılımına 3-4-6 ya da 12 sayfa olorak üretilebilir. Poster Takvim modellerimizi görmek için tıklayınız.


promosyon , promosyon takvim , takvim basımı , ankara takvim basımı

Son Yazılar

Karton Çanta Tasarımı ve Baskı

Firma Olarak Hala Karton Çantanız Yok mu? Karton çanta, bir taşla iki kuş misali iki hedefe ulaşman...

Katalog Baskı Ankara

Bir Kataloğunuz Var mı? Katalog, her türlü ürün grubu ve her türlü ticari hizmet için olmazsa olm...

Ambalaj Tasarımı ve Etiket

Rakiplerinizin hızla çoğaldığı mecralarda ön plana çıkabilmenin tek yolu, kalite ve uygunluk olduğu ...

Kişiye Özel Promosyon

Kişiye Özel Promosyon Ürünleri Gelişen teknoloji sayesinde günümüzde düşüncelerimizin hayata geçi...

Giriş