Ajanda Basımı, Organizer Basımı

5 Mayıs 2015 Genel

Ajanda Basımı, Organizer Basımı

Ajanda Örnekleri

Ajanda ve Organizer Basımı

Ajandalar çok uzun zamandır kulanılan, günlük işlevlerin organize edlidiği bir defter türüdür. Ajandaları defterlerden ayıran en büyük özelliği günlük olması ve bir yılı kapsamasıdır. Bulunduğu yılın takvimine birebir uyar ve gün gün not almanıza yardımcı olur.

Firma çalışanlarından, brokrasiye, muhasebeciden, avukata, mühendisden, mimara, usta başından, çırağa kadar herkesin kullandığı bir gereçtir. Bu kadar kullanışlı ve ilgi gören bir ürün oldukça fazla ihtiyaç doğurmuştur. Önceleri fiyatı yüksek ve az çeşidi bulunan bu ürün, sonraları bir reklam ve promosyon işlevi yüklenilerek kolay bulunabilir ve fiyatı makul bir ürün olmuştur.

Promosyon ajanda günümüzde yılbaşı denildiğinde akla gelen ilk şeylerden biridir. Birçok firma ve kuruluş hem kendi reklamını yapmak için hemde insanların bu ihtiyacını gidermek için promosyon ajanda yaptırırlar. Bir çok çeşidi olan ajandalar, fiyat anlamında da çok çeşitliliğe sahiptir. Şık, büyük, kaliteli malzemeden üretilmiş ajanda modelleri olduğu gibi daha işlevsel ve uygun malzemeden üretilmiş ajanda modelleri de vardır.

Ajandalar artık kırtasiyelerde satışından çok promosyon olarak dağıtılmaktadır. İnsanlar parayla satın almak yerine bir firmanın hediyesi olan promosyon ajanda beklentisindedirler. Bu durumda promosyon ajandayı, promosyon ürünlerin zirvesine ulaştırır.

Promosyon ajandalar üretim şekli olarak sunni veya thermo deri, mukavva ve kartondan üretilebilmektedir. Ciltleme şekli mücellit dikişli olabileceği gibi spiral ciltlemede olabilir.

Fikri Ala Ajans ve Matbaacılık promosyon ajanda ve organizer üretiminde birçok firmaya iş yapmıştır. Yaptığı promosyon ajanda ve organizer örneklerini görmek için tasarımlar sayfasında promosyon ajanda örnekleri başlığına bakabilirsiniz.


ajanda basımı , organizer basımı , ankara ajanda basımı , ankara organizer basımı

Son Yazılar

Karton Çanta Tasarımı ve Baskı

Firma Olarak Hala Karton Çantanız Yok mu? Karton çanta, bir taşla iki kuş misali iki hedefe ulaşman...

Katalog Baskı Ankara

Bir Kataloğunuz Var mı? Katalog, her türlü ürün grubu ve her türlü ticari hizmet için olmazsa olm...

Ambalaj Tasarımı ve Etiket

Rakiplerinizin hızla çoğaldığı mecralarda ön plana çıkabilmenin tek yolu, kalite ve uygunluk olduğu ...

Kişiye Özel Promosyon

Kişiye Özel Promosyon Ürünleri Gelişen teknoloji sayesinde günümüzde düşüncelerimizin hayata geçi...

Giriş